Tsaarin ajoista asti asiakkaitaan palvellut Wanha Kasino valmistui Onnellisten saarille kylpylävieraiden huvi- ja seuraelämän keskuspaikaksi vuonna 1896. Ravintolatilan suunnitteli arkkitehti Johan Jacob Ahrenberg (1847–1914). Perinteikäs Wanha Kasino sijaitsee kylpylähotellia vastapäätä ja upean Savonlinnasalin ja Savonlinnan teatterin yhteydessä.

 

 

Kaikki ravintolapalvelumme toimivat Wanhalla Kasinolla.

Wanha Kasino palvelee a la carte -ravintolana ympäri vuoden.

Wanhalla Kasinolla voi järjestää myös erilaisia juhlia ja yksityistilaisuuksia, sekä kokouspalveluita.  Wanhalla Kasinolla on runsas tapahtumatarjonta ja ravintola palvelee myös Savonlinnasalin konserttien sekä Savonlinnan teatterin väliaikatarjoiluissa.

Wanhalta Kasinolta löytyy myös tunnelmallinen Aatto -baari, joka on saanut innoituksensa Savonlinnan musiikkielämään 1905 – 1922 vahvasti vaikuttaneesta Aatto A. Liljeströmistä. Säveltäjänimellä A.A. Lummekin tunnetuksi tullut Aatto toimi mm. kylpylaitoksen soittokunnan johtajana ja kaupungin kapellimestarina. Wanha Kasino oli jo tuolloin keskeinen paikka kaupungin musiikki- ja huvielämälle.

 

 

Ravintola Wanha Kasino on avoinna:

  • Ti-To 17.00-22.00
  • Pe 17.00-23.00
  • La 14.00-24.00*
  • Su, Ma suljettu
  • * Keittiö auki klo 23:00 asti

 

 

Huom!

Hotellin aamiainen tarjoillaan Spahotel Casinon hotelliravintolassa.  

Aamiainen:

  • Ma-Pe 07.00-09.30
  • La-Su 08.00-10.30

Talven à la carte- lista

À la carte menu, Winter 2018-2019

 

Wanhan Menu:

 Maa-artisokka /
Jerusalem Artichoke
Maa-artisokkakeittoa, omenaa ja herkkutattia (L,G)
Jerusalem artichoke soup, apple and porcini mushroom (L,G)

Barramundi, Pinot Grigio Australia 8,40 / 12 cl

 

***** 

Pihvi / Steak
Naudan entrecôtea, bearnaisekastiketta
bataattiranskalaiset, maustettua salaattia (L,G)
Entrecôte, béarnaise sauce,
s
weet potato fries, dressed salad (L,G)

 Toro Orot Crianza, Espanja 8,90 € / 12 cl

 

Manteli / Almond
Mantelipannacotta, mantelikeksejä,
-kirsikkasorbettia (L,G)
Almond panna cotta, almond biscuit,
cherry sorbet (L,G)
Pineto Brachetto d*Acqui    12 € / 8 cl

 

 44,00 €
VIINIPAKETTI: 25 € / WINE PARINGS: €25

Onnellisten Menu:

 Punajuuri / Beetroot
Savustettua punajuurta, kahvia ja lehtikaalia (M,G,Veg)
Smoked beetroot, coffee and kale (DF,G,Veg)
Julischer Estate Pinot Noir, Uusi-Seelanti 10,80 €/ 12 cl

********

Vege / Veggie
Kurpitsa, kukkakaalia ja sieniä
-Kurpitsapyree uunikurpitsasta, sieni-perunarösti sekä paahdettua kukkakaalia (M,G,Veg)
Pumpkin, cauliflower and mushrooms
Roast pumpkin puree, mushroom and potato rosti and roast cauliflower (DF,G,Veg)
Joseph Catting Riesling – Ranska, AOC Alsace 7,50 €/ 12 cl

******

Tyrni / Arctic seaberry
Tyrnikakkua ja kinuskia
-vaniljajäätelöä (L,G)
Seaberry cake with toffee sauce and vanilla ice cream (L,G)
Asti Spumante La Selvatica, Muscat    12 € /8 cl

 

35,00 €
Viinipaketti: 25 €/ Wine paring: €25 

Alkuruokia /Starters

Maa-artisokka /Jerusalem Artichoke
Maa-artisokkakeittoa, omenaa ja herkkutattia (L, G)
Jerusalem artichoke soup, apple and porcini mushroom (L, G)
10,00€ / 14,50€
Barramundi, Pinot Grigio Australia 8,40 / 12
cl 

 

Punajuuri / Beetroot
Savustettua punajuurta, kahvia ja lehtikaalia (M,G,Veg)
Smoked beetroot, coffee and kale (DF,G,Veg)
9,00€
Julischer Estate Pinot Noir, Uusi-Seelanti 10,80 €/ 12 cl

 

Saimaa lautasella / Lake Saimaa on a plate
Siikaa, rapua, tilliä, perunaa, marenkia (L,G)
Whitefish, crayfish, dill, potato, meringue (L,G)
12,50€
Abadal Blanc, Sauvignon Blanc, Picapoll, Chadonnay, Macabeo, Espanja
9,20 €/ 12 cl
 

 

Wanhan salaatti / House salad
Frisee-salaattia, kananmunaa, krutonkeja ja talon kastike
-kanalla tai savumuikulla (L,G)
Frisée, egg, croutons and our on recipe dressing,
served with chicken or smoked vendace (L,G)
11,00 € / 17,00 €
Santa Rita Sauvignon Blanc, Chile      5,80 €/ 12 cl

 

Pääruokia / Main courses 

Taimen / Trout
-Tomaattinen rapupasta ja paistettua taimenta ( L )
* saatavana gluteenittomana
Crayfish and tomato pasta with pan-fried brown trout ( L )
* also available gluten-free
24,50 €
Bee Famous IGP Coteaux du Pont du Gard Chardonnay,
Ranska   8,60 / 12 cl

 

Ankka / Duck
Paahdettua ankanrintaa, kurpitsapyreetä ja punakaalia
-mustaherukkakastike (L,G)
Roast duck breast, pumpkin puree and red cabbage
with blackcurrant jus (L,G)
23,00 €
Barramundi Shiraz, Petit Verdot, Australia 8,40 / 12 cl

 

Vege / Veggie
-Kurpitsapyree uunikurpitsasta, sieni-perunarösti sekä paahdettua kukkakaalia (M,G,Veg)
Pumpkin, cauliflower and mushrooms
Roast pumpkin puree, mushroom and potato rosti and roast cauliflower (DF,G,Veg)
17,00 €
Joseph Catting Riesling – Ranska, AOC Alsace 7,50 €/ 12 cl

 

Pihvi / Steak
Naudan entrecôtea, bearnaisekastiketta
bataattiranskalaiset, maustettuasalaattia (L,G)
Entrecôte, béarnaise sauce,
sweet potato fries, dressed salad (L,G)
26,00 €
Toro Orot Crianza, Espanja 8,90 € / 12 cl

 

Hirvi / Moose
Hirvimakkaraa, puolukkamajoneesia ja survosta
-Syysjuurescoleslaw, friteerattua perunaa (L)
Moose sausage, lingonberry mayonnaise, crushed lingonberries,
with seasonal root vegetable coleslaw and fried potatoes
16,00 €
Abadal Franc, Cabernet Franc, Temparillo, Sumoll, Espanja
9,20 € / 12 cl

Burgerit / Burgers

Fisu ja remouladekastike (L)
Fish and remoulade (L)
19,00 €

Täyslihapihvi Pesolantilan jauhelihasta ja bbq-salsakastike (L)
100% Pesolantila farm beef burger with BBQ salsa (L)
18,50 €
(Pistolekors Porter 0,33 l  7,00€)

 +1 € bataattiranskalaiset
* all our burgers are available gluten-free     

 

Jälkkärit / Desserts

Manteli / Almond
Mantelipannacotta, mantelikeksejä,
-kirsikkasorbettia (L,G)
Almond panna cotta, almond biscuit,
cherry sorbet (L,G)
10,00 €
Pineto Brachetto d*Acqui 12 € / 8 cl

Tyrni / Arctic seaberry
Tyrnikakkua ja kinuskia
-vaniljajäätelöä (L,G)
Seaberry cake with toffee sauce and
vanilla ice cream (L,G)
10,00 €
Asti Spumante La Selvatica, Muscat    12 € /8 cl

Lastenlista /Children’s menu

 

Lehtipihvi / Minute Steak
-tikkuperunat, maustevoi ja salaattia
with fries, flavoured butter and salad
12,00 €

Burger
– tikkuperunoita
with fries
11,00 €

Toteutamme myös kaikki ruokalistan aikuisten annokset pienempinä puoleen hintaan. 

We are delighted to serve smaller versions of all full-size dishes at a 50% discount.

 

Sweet potato fries €1 supplement

* burgerit saatavana gluteenittomana

All our burgers are served in a brioche bun with lettuce, pickles, tomato and Jukola cheddar

-burgerit tarjoillaan brioche-sämpylän, salaatin, pikkelöidyn kurkun, tomaatin ja Jukolan cheddarin kera

18,50 €

Radio XLinna revyymenu Wanha Kasino

VALKOVIINIT

Santa Rita Sauvignon Blanc, Chile  37 € /plo tai 6,00 €/ 12 cl
Kuiva, raikas, tasapainoisen hapokas, puhdas, sitruksia, herukkaa.  Perinteet yhdistettynä moderniin valmistustekniikkaan ja osaamiseen ovat tehneet Santa Ritasta yhden Etelä-Amerikan parhaista ja palkituimmista tuottajista.

 Joseph Catting Riesling – Ranska, AOC Alsace  42 €/plo tai  7,50 €/ 12 cl
Kansainvälisesti palkittu Riesling. Kuiva ja raikkaan hapokas. Loistava Alsacelainen Riesling löytö!
Kala- ja äyriäisruoille, sopii myös vaaleille lihoille.

 Barramundi, Pinot Grigio Australia  46 € / plo tai 8,40 / 12 cl
Aromaattista päärynää, valkoista nektariinia ja greippiä jotka hyppäävät ulos lasista kuin joukko riehakkaita teini-ikäisiä kuumalla hiekkarannalla.  Makumaailma jatkuu herkullisella hedelmäisyydellä, tuoden muistoista lapsuuden raikkaat kesät.

 Bee Famous IGP Coteaux du Pont du Gard Chardonnay, Ranska  48 €/ plo tai 8,60 / 12 cl
Viinin rypäleet tulevat noin 15 vuotta vanhoista köynnöksistä, jotka kasvavat saven ja kalkkikiven hallitsemassa maaperässä Lèdenon kunnan alueella. Viini on maultaan runsas ja pitkä, runsaasti miellyttävää hedelmäisyyttä. Domaine de la Patience on Bezoucessa sijaitseva 75 ha suuruinen tila, jonka nykyinen omistaja Christophe Aguilar on muuttanut tuotannon luomusertifioiduksi vuodesta 2008 alkaen.

Abadal Blanc, Sauvignon Blanc, Picapoll, Chadonnay, Macabeo, Espanja 52 € /plo  tai  9,20 €/ 12 cl
Uniikki viini rypälesekoituksensa puolesta. Tuotantoalue DO Pla de Bages Espanjan Kataloniassa. Kaikki rypäleet on poimittu käsin. Kylmämaseraatio ja ikäännytys hiivasakan päällä. Ei tammikypsytystä.

Julischer Estate Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti  56  €/ plo tai 9,80 € / 12 cl
Tilan viinintekijä on lahjakas suomalainen Outi Jakovirta, jonka viinit on palkittu moneen kertaan eri foorumeilla. Julischerin viinit ovat siis melkein joutsenmerkittyjä.
Tuoksussa on karviasmarjaa, sitruunaa, greippiä sekä mineraalisuutta. Kuiva, keskitäyteläinen maku, jossa on sitrushedelmiä ja karviaisia. (RAJOITETTU ERÄ!)

PUNAVIINIT

Santa Rita, Cabernet Sauvignon, Chile 367€ / plo tai 6,00 €/ 12 cl
Keskitäyteläinen, laadukkaat ja pehmeät tanniinit, kypsää marjaa.  Perinteet yhdistettynä moderniin valmistustekniikkaan ja osaamiseen ovat tehneet Santa Ritasta yhden Etelä-Amerikan parhaista ja palkituimmista tuottajista.

Barramundi Shiraz, Petit Verdot, Australia 46 €/ plo tai  8,40 / 12 cl
Tässä oivallinen, tumma ja mausteinen viinikumppani monelle ruualle…ja ystävälle. Ja sitten se tuoksu, kuin kesäinen sykloni, suuri ja leveäarominen, tummaa marjaa, kirsikkaa ja orvokkia. Maussa jo loppuiltaan viitaten sikaria, nahkaa ja tammitynnyriä, marjaisuuden jatkuessa myös pitkään. Aivan vastustamaton viini – kuten Australiakin.

Bee Famous IGP Coteaux du Pont du Gard Merlot, Ranska  48 €/ plo tai  8,60 € / 12 cl
Tämän viinin tuotantoon käytetyt köynnökset on muutettu luomuviinituotantoon vuonna 2008. Maku on miellyttävän pehmeä ja mausteinen, sopii hyvin liharuokien ja välimerellisten annosten kanssa nautittavaksi. Rypäleet: Merlot 100 %.

Toro Orot Crianza, Espanja 50 €/ plo tai 8,90 € / 12 cl
Kirsikanpunainen ja tummanläpikuultamaton väri. Tyylikäs ja erittäin voimakas tuoksu, jossa hedelmäinen, mineraalinen ja mausteinen luonne. Täyteläinen ja mehevä maku, jossa mukana kypsää hedelmää. Viiniä on ikäännytetty vuoden verran amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä. Oivallinen, perinteinen punaviini grillatulle lihalle ja riistalle.

Abadal Franc, Cabernet Franc, Temparillo, Sumoll, Espanja 52 € / plo tai 9,20 € / 12 cl
Tumma, kirsikanpunainen väri. Tuoksussa on yrttejä ja mausteisuutta sekä punaisia marjoja, kirsikkaa ja kolaa. Maku on keskitäyteläinen, kirsikkainen ja runsaan hedelmäinen. Tanniinit ovat pehmeät ja jälkimaku pitkä. Viini on herkullinen, mukavan hapokas ja monipuolinen ruokaviini; se sopii vaativimmillekin ruokalajeille.

Julischer Estate Pinot Noir, Uusi-Seelanti 62 €/ plo tai 10,80 €/ 12 cl
Useita palkintoja voittanut suomalaisen Outi Jakovirran kädenjäljellä tehty Pinot Noir. Yksi parhaimpia Pinot Noir-rypäleestä tehty viini maailmassa!  Hennon parfymisessä tuoksussa on intensiivistä kirsikkaa ja luumua. Keskitäyteläinen suuntuntuma, jossa on tasapainoiset hapot ja pitkä jälkimaku. Sopii erinomaisesti  riistalle ja eleganteille lihoille. (RAJOITETTU ERÄ!)

 Nino Negri Sfursat di Valtellina Carlo Negri, Chiavennasca (Nebbiolo), Italia, Valtellina DOCG, Lombardia 72 €/ plo
Ainoastaan suotuisina vuosina, pieninä määrin tuotettava Sfursat di Valtellina on Lombardian
punaviinituotannon suurin ylpeydenaihe ja sen vastine Piemonten Barololle ja Veneton Amaronelle. Tarkoin valikoituja, käsin kerättyjä Chiavennasca- eli Nebbiolo rypäleitä on kuivattu kolmen kuukauden ajan ennen puristamista. Käymisen jälkeen viiniä on kypsytetty 22 kuukautta suurissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. (RAJOITETTU ERÄ!)

 Tormentoso Cabernet Sauvignon, Merlot, Etelä-Afrikka 58 €/ plo
Tumma, syvä graniitinpunainen. Tuoksussa melko voimakkaasti makeaa kookosta, tupakkaa ja mustaherukkaa. Rakenteeltaan hyvä ja tasapainoinen. Maussa makea yrttinen alku, jota kypsä marjaisuus jatkaa.Taustalla vanilijaisuutta. Erittäin tasapainoinen jälkimaku, joka jatkuu pitkään. Viini on käytetty terästynnyreissä 5 päivää ja käynyt myös malolaktisen käymisen ennen kypsyttämistä tammessa 15 kuukauden ajan. Loistava pihviviini. (RAJOITETTU ERÄ!) 

KUOHUVIINIT & SHAMPANJAT

Henri Le Blanc, Blanc De Blanc Brut, Ranska  37 €/plo tai 6,00 € / 12 cl
Airen. Viinin tuoksu on puhtaan hedelmäinen ja raikas. Maku on kuiva, raikas, hedelmäinen, miellyttävän tasapainoinen ja hieman kukkainen.

Casa Gheller Prosecco, Italia 42 € / plo tai 7,50 € / 12 cl 
Viini on kirkas ja aavistuksen vihertävä. Viinin tuoksu on kevyen hedelmäinen, päärynäinen ja kukkainen. Maku on kuiva, raikas, hedelmäinen ja harmoninen. Jäännössokeria on 11g/l. Viini valmistetaan aina Glera -lajikkeesta, jota on ennen kutsuttu Prosecco -lajikkeeksi. Rypäleet poimitaan arvostetulta Valdobbiadenen alueelta. Viininvalmistuksessa kunnioitetaan perinteitä ja intohimoa viiniä kohtaan.

Lanson Naked Black  80 €/ plo tai 2 €/ 12 cl  

Black Label Brut on talon vakiosamppanja ja siinä kiteytyy talon tyylin ydin: voiman ja eleganssin yhdistyminen. Lanson on tunnettu uniikista tyylistään, jota määrittää malolaktisen käymisen välttäminen, jolloin samppanja säilyttää raikkautensa ja hedelmäisyytensä poikkeuksellisen pitkistä pullokypsytysajoista huolimatta. Black Labelin sekoituksessa on käytetty 50 % Pinot Noir –rypälettä, mikä tekee siitä hyvärakenteisen samppanjan, joka sopii myös ruokapöytään.

Collet Brut, Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay – Ranska- Champagne 89 € / plo
Collet on tänä päivänä COGEVIn suurin brändi; vuosituotanto on n. 700 000 pulloa. Colletin samppanjatalo sijaitsee historiallisessa Aÿn kylässä ja siihen kuuluu yli 700 viininviljelijää. Collet Brut on niin sanottu talon cuvée, joka ilmentää talon tyyliä ja identiteettiä. Viinissä on 50% Pinot Meunieria; se antaa makuun huomattavan hedelmäisyyden ja pehmeyden. 25-30% on Chardonnayta ja 15-20% Pinot Noiria. Collet Brutia kypsytetään vähintään 3 vuotta. Jäännössokeria 9,5g/litra. 

LANSON BRUT ROSE, CHARDONNAY 32%, PINOTMEUNIER 15%, PINOTNOIR 53% ,
AC Champagne 98 €/ plo
Lanson Rose Labelia valmistettiin ensimmäisen kerran 1950-luvulla, mikä tekee tästä elegantista ja herkästä viinistä yhden ensimmäisistä roseesamppanjoista. Lanseerausksen jälkeen siitä on tullut yksi rakastetuimmista roseesamppanjoista, sillä Lanson Rose Labelissa yhdistyvät Lansonin sampanjoille tunnusomainen raikkaus ja elegantti pehmeys

PICCOLOT

Lanson Brut Piccolo, AOC Champagne 10,65   22 € / plo

Freixenet  Brut/ Mia Moscat, Cava, Espanja, 10 €/ plo         

Freixenet Non-alcoholic 10 € / plo        

JÄLKIRUOKAVIINIT

Recioto Valgrande 12 € / 8 cl
Väriltään tumman rubiininpunainen. Tuoksussa kypsää tummaa marjaa, luumua, mustaherukkaa ja yrttejä. Maku täyteläinen, punaisia marjoja ja hilloisuutta. Lievä viinille tyypillinen karvaus taustalla. Viini sopii hyvin jälkiruuille, juustoille sekä suklaalle.

Pineto Brachetto d*Acqui  12 € / 8 cl
Brachetto on harvinainen tuote, jota saadaan valmistaa ainoastaan 13 pienen kunnan alueella. Rypäleenä se on historiallinen ja sitä on viljelty alueella Rooman ajoista alkaen. Parhaat viinitarhat sijaitsevat Pineton laaksossa. Väriltään herkän rubiininpunainen, tuoksussa ruusua, vadelmaa, punaisia metsämarjoja, ananasta, litsiä ja passionhedelmää. Maussa löytyy mausteista hapokkuutta, ruusunkukkaa, mansikkaa, vadelmaa ja yrttejä. Makeus on hienostunutta ja mousse todella pieni ja suunmukainen.

Asti Spumante La Selvatica ,Muscat 12 € /8 cl
Runsas, hienostunut ja kestävä mousse. Väriltään oljenkeltainen, kultaisin sävyin. Tuoksu aromaattinen, monimuotoinen ja voimakkaan hedelmäinen. Maku sopivan makea, miellyttävän hapokas, täyteläinen, pyöreä ja samettinen.Erinomainen jälkiruokaviini, mansikat, persikat,hasselpähkinäkakku (Torta di Nocciole) ja muut pähkinäiset jälkiruuat.

Tio Pepe, Sherry / DO Jerez-Xérès-Sherry / Espanja, González Byass, Palomino 8€ / 8 cl
Valtameren suolaisuutta muistuttava tuoksu on kehittynyt ja monivivahteinen. Siinä on pähkinää ja mausteisuutta. Erittäin kuiva maku seuraa aromeiltaan tuoksua. Se on suutuntumaltaan tiukka ja hapokas. Viini on varsin hiivainen, jättäen pitkän, nielua lämmittävän jälkivaikutelman                                                                                 

Harveys Bristol Cream, PALOMINO, PEDRO XIMÉNEZDO, Jerez-Xérès-Sherry 8 €/ 8 cl
Ruskea, makea, rusinainen, kevyen viikunainen, mantelinen.

Offley Tawny Port  8 €/ 8 cl
Offley Tawny -portviini tulee Douron ala-alueilta Baixo Corgosta ja Douro Superiorista. Se on valmistettu perinteisista portugalilaisista rypäleistä; pääosin Touriga Francesa’sta, lisänä on käytetty Tinta Barocaa, Tinta Rorizia, Tinta Amarelaa ja Tinto Cão’a. Viiniä on kypsytetty tammitynnyreissä keskimäärin kolme vuotta.

 

Suruton Festivaalit - Japani Menu 5.1.2019

Japani-Suomi Menu 5.1.2019

 Gothóni-kvartetti – Kamarimusiikkikonsertin yhteydessä Ravintola Wanhalla Kasinolla

 

Lohta teriyaki M,G

Pikkelöityjä kasviksia M,G

Wasabi cremefraishea L,G

Maitoleipää L

***

Possurilletteä ja paahdettuja sesaminsiemeniä M,G

Sitruunalla maustettua nuudelia M

***

Matcha-tiramisua L

32€/hlö

Suruton festivaalit - Lasten kummitusmenu 5.1.2019

Kummitus Menu la 5.1

klo 11–14

 

Alkuruoka

Vihersalaattia ja balsamicoa (M,G)

Dippivihaneksia ja dippikastikkeita ( L)

Melonisalaattia  (M,G)

Tomaatti-mozzarellasalaattia (L,G)

Pääruoka

 Lihapullia ja kananugetteja (L, G )

Pastaa ja lohkoperunoita ( M, G)

Jälkiruoka

Suklaamoussea

Tilpehööreä

Hinta aikuinen 13 €/ aikuinen , lapsi 4-12 v, 10€/ hlö.

Perheruokailu 2 aik + 2 lasta 45€ sis, kylpylän sisäänpääsy klo 14-20.00

 

 

perhelippu 45€/ 2 aik +2 lasta sis kylpylän sisäänpääsyn 5.1.2019 koko perheelle!

Varaa paikkasi myyntipalvelustamme puh. 015 739 5430 tai myynti@spahotelcasino.fi

Loppiaisen Menu 6.1.2019

Menu Romanitico 6.11

 

Alkuruokaa

Tuoreyrttisalaattia ja vinegretteä ( M,G)

Tilli-suolakurkku hunnutettuja kanamunia ( L, G)

Lohipastramia ja sitruunacreme fraishea ( L,G)

Marinoitua kaalia ( M,G)

Balsamicolla maustettuja uunipunajuuria(  M,G)

Paahdettua sipulia ja kurpitsansiemeniä ( M,G )

* * *

Talonleipää ja levitettä, (L, G)

* * *

Hirven Osso Buccoa , (M, G)

Paahdettua perunaa ja juuresta (M, G)

* * *

Charlotte Russea ( L)

Kahvia ja teetä

32€ /hlö

 

Menu on tarjolla klo 16-19. Pyydämme huomioimaan että ennen klo 18 sisäänkäynti on hintaan 20€/hlö (Hintaan sisältyy konserttilippu. Klo 18 alkaen sisäänkäynti veloituksetta.