Wanhan huikeat pihviviikot ovat taas täällä helmikuun loppuun saakka. Tänä vuonna herkutellaan mm. Iberico-possulla, ankalla ja porolla. Saatavana on myös vegaanipihvi sekä kalanystäville lohta.

Pihviviikkojen ajan valitset itse pääruuan, siihen sopivan kastikkeen ja mieluisan lisukkeen. Tai vaikka useammankin lisukkeen jos siltä tuntuu.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Pöytävaraukset: reception@spahotelcasino.fi puh  015-739 50

Wanhan pihviviikot menu

WANHAN PIHVIVIIKOT 14. – 29.2.

 

PÄÄRUUAT

Iberico-possua secreto (M,G)  28,50 €

-sipuli-omenachutney

 

Black Angus Tri-tip (L,)  27,00 €

-lime-chilimaustevoita

 

Talon vegaani-pihvi (M,G,VEG) 18,90 €

– kurkku- tsatsikia

 

Poronfileetä (M,G) 32,00 €

-karpalohilloketta

 

Ankanrinta (M,G) 24,90

-lämmin ”punakaali-coleslaw”

 

Naudan ribsit (M,G) 22,90 €

– chilihilloketta

 

Taimenta (M,G) 25,00 €

– sahramivinegretteä

 

KASTIKKEET

-punaviinikastike (M,G)

-kermainen-pippurikastike (M,G)

-vegan- kurkku-valkosipuli-korianteri tsatsiki(M,G,VEG)

-salsa verde (M,G)

 

PERUNA/KASVISLISUKE

-valkosipuli-perunapyre (L,G)

-wanhan maalaisranskalaiset (M,G)

-hasselbackan perunat (L,G)

-hiillostettuja juureksia (M,G)

-lämmin papukasvissalaatti (M,G)

 

Annokset sisältävät pihvin lisäksi yhden kastikkeen ja yhden lisäkkeen. Extralisäke 3 €.

PIHVIEN KYPSYYDET

Rare (t 39°- 43°) – Raaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä verinen

Medium rare (t 43°- 47°) – Puoliraaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä punertava

Medium (t 47°- 50°) – Puolikypsä pihvi, sisältä kiinteytynyt, väri selkeästi punertava, suosituin kypsyysaste

Medium well (t 55°- 57°) – Lähes kypsä pihvi, sisältä hieman punertava

Well done (t > 60°) – Emme suosittele!

 

Pöytävaraukset: myynti@spahotelcasino.fi puh  015-739 50