Ryhmämenut

Ryhmälle (yli 10 henkilöä) valitaan yksi yhtenäinen menu.  Tilaukset ennakkoon viimeistään 2 vrk ennen.
Erityisruokavaliot ja allergiat tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Kysy vaihtoehtomme pienemmälle ryhmälle myyntipalvelusta.

Keittiömestarin menu
4 ruokalajin menu keittiömestarin suosikkiraaka-aineista

Alkuruoka
~kasvimaalta ja juustolasta~

Kasvimaan pikkelöityjä kasviksia ja Polvijärven kotijuustoa ( G )

Koivunmahlasorbettia ( M,G)

Pääruoka
~järvestä ~

Päivän kalansaalis Saimaalta ja kevätsipulia väinönputkihollandaisea ( L,G)

tai
~maalta~

Kukonpoikaa Viskilästä ja Målmgardin emmeriä ( L)*

Jälkiruoka
~metsästä ja kukkapenkistä~

Timjamilla maustettua mustikkasorbettia, ruista ja raparperia ( L )*

*Tähdellä merkityt annokset voidaan valmistaa gluteenittomana, korvaamalla tuote

muilla raaka-aineilla

56 €/hlö

Menu Saimaa

Alkuruoka

Saimaan rannoilta

-marinoitua kuhaa, kukkakaalia, viiliä ja tilliä ( L, G )

Pääruoka

Lähinummilta

Pesolantilan pihvilihan flank steakia ja grillikasviksia, salviaa ( L,G)

Jälkiruoka

”Mansikkapelto”

Mansikkaa kolmella tavalla ja pihasauniojäätelöä ( L,G)

45 €/hlö

 

Perinteinen Syntymäpäiväbuffet

Casinon perinteinen syntymäpäiväbuffet 

Viheryrtti-vesikrassi salaattia ja talon salaatinkastike
Tillimarinoituja Kalastajan savumuikkuja
Graavattua Huutokosken kirjolohta ja hyrskykurkkuja
Perinteistä sienisalaattia
Casinon juustosalaatti Polvijärveläisestä juustosta
Lajitelma leivistä, pikkupiirakoita ja voita

Vesi, kotikalja

Karjalanpaistia
Paahdettuja uunijuureksia
Keitettyjä Hiukkajokelaisia perunoita
Kahvi, tee Täytekakkua

30 € / hlö

(Karjalanpaistin voi vaihtaa vaihtaa esim. – Possunfileeseen +2€/hlö tai  Ylikypsään häränpaistiin, +3€/hlö )
Buffetruokailun minimi henkilömäärä 16 henkilöä.

Suomi 100 buffet ryhmille

Suomen juhlavuoden kunniaksi 2017 ruokamme kertoo tarinoita Saimaalta ja maakunnista nykyhetkessä, perinteitä vaalien

Kylymiä herkkuja

 

Haukiveen hopeakylykee isäntä verkoistaan haali
-savumuikkuterriiniä

Suolakalloo kuhasta laitteli
-kuhacheviche a la Casino

Vaan nummelta löyti oivan viäräsarven
-savustettua häränfileetä

Vähän köykäsempöö aatteli välillä ottaa
-vuohenjuustolla gratinoitua punajuurta

Uusimaalta

Suutarin kalaa 39 astetta
– kirjolohta, pikkelöityä porkkanaa ja punasipulia

Satakunnasta

Ristiinnaulittua siikaa
-varhaisperunaa ja sinapinsiementä ” kakkokrutonkia”

Etelä-Savosta omalta paikkakunnalta
-muikkukukkoa ja vaahdotettua tillivoita

Pohjois-Karjalasta mummolta perittyä
-karjalanpiirakka 2017

Lämpimät herkut

Päivän vaihtuva liha tai kala lämmin ruoka

Jälkiruokapöytä

Mustikka”rättänä” 2017 ja vaniljavaahtoa
lisäksi pieniä makeita
Kahvi, tee

Hinta 26 €/hlö 

Mikäli 2 lämmin ruokavaihtoehtoa, hinta 32 €/hlö.

(Ryhmä min. 20 henkilöä)