Ryhmämenut

Keittiömestarin menu pöytiin tarjoiltuna

Keittiön tervehdys

-pieni maistiainen

Jääkellarinsiikaa ja muikunmätiä

-viiliä ja mallasleipää (L)

Pesolantilan pihvihiehon entrecôtea

-syysjuureksia ja rosmariinikastiketta ( G, L )

Punajuurikakkua

-mahlasorbettia ja kinuskia ( G, L )

Hinta 40 € / hlö

*

Sadonkorjuu buffet

 

Mehustettua fenkolia (M, G)

Tuoreilla yrteillä maustettua vihersalaattia & valkoinen balsamico vinegretti (M, G )

Uunipunajuuria (M,G)

Kanttarellipiirakkaa  (L )

Kirvelillä maustettua graavilohta (M, G)

Smetanaa, punasipulia, savulohimoussea  ( L,G )

Blinejä ja voisulaa ( L )

Karitsanpaistia ja pikkeloityä sipulia (M, G )

Perunarieskaa ja vaahdotettua voita ( L, G )

Pikkupiirakoita, patonkia

Rapuliemessä haudutettua Huutokoskenkirjolohta (M, G )

Muhennettua pinaattia ( L, G )

Tilliperunaa ja paahdettua kukkakaalia ( L, G )

Omena-murupaistos ja vaniljakermaa ( L )

Buffet pöytään toinen lämmin ruokavaihtoehto + 4 €/hlö

Hinta 36 € / hlö

Buffet tarjoilun minimihenkilömäärä on 16 henkilöä.

Kahvi/tee menujen yhteyteen +2 €/hlö

 

Perinteinen Syntymäpäiväbuffet

Casinon perinteinen syntymäpäiväbuffet 

Viheryrtti-vesikrassi salaattia ja talon salaatinkastike
Tillimarinoituja Kalastajan savumuikkuja
Graavattua Huutokosken kirjolohta ja hyrskykurkkuja
Perinteistä sienisalaattia
Casinon juustosalaatti Polvijärveläisestä juustosta
Lajitelma leivistä, pikkupiirakoita ja voita

Vesi, kotikalja

Karjalanpaistia
Paahdettuja uunijuureksia
Keitettyjä Hiukkajokelaisia perunoita
Kahvi, tee Täytekakkua

30 € / hlö

(Karjalanpaistin voi vaihtaa vaihtaa esim. – Possunfileeseen +2€/hlö tai  Ylikypsään häränpaistiin, +3€/hlö )
Buffetruokailun minimi henkilömäärä 16 henkilöä.

Suomi 100 buffet ryhmille

Suomen juhlavuoden kunniaksi 2017 ruokamme kertoo tarinoita Saimaalta ja maakunnista nykyhetkessä, perinteitä vaalien

Kylymiä herkkuja

 

Haukiveen hopeakylykee isäntä verkoistaan haali
-savumuikkuterriiniä

Suolakalloo kuhasta laitteli
-kuhacheviche a la Casino

Vaan nummelta löyti oivan viäräsarven
-savustettua häränfileetä

Vähän köykäsempöö aatteli välillä ottaa
-vuohenjuustolla gratinoitua punajuurta

Uusimaalta

Suutarin kalaa 39 astetta
– kirjolohta, pikkelöityä porkkanaa ja punasipulia

Satakunnasta

Ristiinnaulittua siikaa
-varhaisperunaa ja sinapinsiementä ” kakkokrutonkia”

Etelä-Savosta omalta paikkakunnalta
-muikkukukkoa ja vaahdotettua tillivoita

Pohjois-Karjalasta mummolta perittyä
-karjalanpiirakka 2017

Lämpimät herkut

Päivän vaihtuva liha tai kala lämmin ruoka

Jälkiruokapöytä

Mustikka”rättänä” 2017 ja vaniljavaahtoa
lisäksi pieniä makeita
Kahvi, tee

Hinta 26 €/hlö 

Mikäli 2 lämmin ruokavaihtoehtoa, hinta 32 €/hlö.

(Ryhmä min. 20 henkilöä)