Ravintola Wanha Kasino sopii loistavasti erilaisiin ryhmäruokailuihin! Rakennamme ryhmälle menun toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaisesti hyödyntäen kauden parhaita antimia!

Tutustu vaihtoehtoihimme tai pyydä tarjous ryhmällesi!

Buffet Jaakko Teppo musikaaliin ryhmille

JAAKKO TEPPO ” MUONAA RUIKONPERÄLTÄ”

Ruikonperän maalaismaisemasta

– vähän vihreetä

– 123 -liemeen marinoituja kasviksia

– metsän sieniä (L,G)

– hiukan suolakalloo ja tilliä (L,G)

– keitinperunoo

Konenemies Ryynäsen pyödästä

– yl´kypsee naudanrintoo ja tummoo soossia (M,G)

Pelloilta, pientareilta ja vähän Pörsänmäeltä

– paahdettua kuoripottua ja lämpimiä kasviksia

yrteillä höystettynä (L,G)

Mäni mökki ja tilukset

– jäi vain leipee ja voita

Viinurin ylistys

– kyytipojaksi kotkaljoo ja vähän vettä

Kervisen kinkereiltä

– Kervisen makea kahvileipäpöytä ja kahveet (L)

Hinta 29 € / hlö

( Viinisuositukset: Santa Rita Sauvignon Blanc / Cabernet Sauvignon
37.00 €/ plo )

Myynnissä ryhmille tilauksesta, min. 20 pax.

Teethän varauksesi myynti@spahotelcasino.fi tai puh. 015 7395430.

Saunamenut

Saunamenu I.

 

Vihersalaattia

Coleslawsalaattia

Luumutomaatti- mozzarellasalaattia

Balsamicoa ja oliiviöljyä

Makkarat 2 kpl / hlö, sinapit ja ketsupit

Patonkia ja levitettä

14 € /hlö

 

Saunamenu II.

 

Vihersalaatti

Coleslawsalaattia

Luumutomaatti- mozzarellasalaatti

Balsamicoa ja oliiviöljyä

Kana-caesarsalaatti

Makkarat 2 kpl / hlö, sinapit ja ketsupit

Porsaan ribsit

Patonkia ja levitettä

22€/hlö

Juhlamenut

Juhlamenut 2019

Menuihin sisältyy alkuruokapöytä, valitsemasi pääruoka, valitsemasi lisäkkeet sekä valitsemasi jälkiruoka. Kokonaisuuden hinta määräytyy valitsemanne pääruoan mukaan.

Menuun sisältyy lisäksi ruokajuomina vesi ja mehu sekä kahvi/tee.

Menujen minimihenkilömäärä on 20 henkilöä.

 

Alkuruokapöytä

Talon vihersalaattia talon salaatinkastike

Mummon inkiväärikurkkua

Kikherne-juustosalaatti

Ginigraavattua lohta ja punaherukkapikkelöityä sipulia

Ohra-tomaattisalaattia

Punajuurihummus

Savustettua paahtopaistia ja puolukkamajoneesia

Ruisleipää, vaalea maalaisleipää sekä savustettua voita

Pääruokavaihtoehdot, valitse 1 

Dijon-hunajamarinoitua maalaiskanan paistia 29,50 €/hlö

Pesolan naudan lapaa ja punaviinikastiketta 34,50 €/hlö

Paistettua siikaa ja kevätsipulikastiketta 38 €/hlö

Burgundilainen soija-kasvispata (saatavilla myös vegaanisena)   30 €/hlö

(Halutessanne toinen pääruoka + 6 €/hlö)

Pääruuan lisukkeet, valitse 2

Peruna-herne pyre

Paahdettu kuoripottu

Keitettyä ohraa

Paahdettu kasvis

Hunaja-yrtti uunijuures

Papu-sieni paistos

Jälkiruuat, valitse 1

Lime-marenkipiiras

Marjaisa Brita

Mansikka-valkosuklaa juustokakku

Kermatäytekakku

Ryhmämenut talveen

Pöytiin tarjoillut menut ryhmille  

Menu Kuura

Jääkellarin siikaa 2019

-punajuurta ja punasipulia

( M,G)

Paahdettua ankarintaa ja haudutettua punakaalia

-omena-calvadoskastiketta

( L, G)

Mantelipannacotta, mantelikeksejä, kirsikkaa

(L,G)

Hinta 42 €/hlö

Menu Saimaa

Kuohkeaa rapukeittoa ja haukea

( L, G)

Putkisalon karitsaa kahdella tapaa

-ylikypsää ja fileetä, hiillostettua palsternakkaa

( L,G)

” Mustikkametsässä”

-timjamilla maustettua mustikkasorbeeta, mustikkamarenkia, mustikkakakkua

( L,G)

Hinta 44 €/hlö

( Kysy lisää viinipaketeistamme alk. 20 €/ hlö)

Jouluinen makumatka - menu ryhmille

Menu Jouluinen makumatka

 

Siika, mäti, punajuuri

-lasimestarin siikaa, mätikastiketta ja punajuuri-carpaccio

 

 Poroa

rosmariini, puolukka

-poronfileetä, rosmariiniperunaa ja puolukkakastiketta

 

 Suklaa, tähtianis ja manteli

-suklaakakkua, tähtianismoussea ja paahdettua mantelia

 

 Menu pöytiin tarjoiltuna

Hinta 45 € / hlö