Ryhmämenut

Keittiömestarin menu pöytiin tarjoiltuna

Keittiön tervehdys

-pieni maistiainen

Jääkellarinsiikaa ja muikunmätiä

-viiliä ja mallasleipää (L)

Pesolantilan pihvihiehon entrecôtea

-syysjuureksia ja rosmariinikastiketta ( G, L )

Punajuurikakkua

-mahlasorbettia ja kinuskia ( G, L )

Hinta 40 € / hlö

*

Sadonkorjuu buffet

 

Mehustettua fenkolia (M, G)

Tuoreilla yrteillä maustettua vihersalaattia & valkoinen balsamico vinegretti (M, G )

Uunipunajuuria (M,G)

Kanttarellipiirakkaa  (L )

Kirvelillä maustettua graavilohta (M, G)

Smetanaa, punasipulia, savulohimoussea  ( L,G )

Blinejä ja voisulaa ( L )

Karitsanpaistia ja pikkeloityä sipulia (M, G )

Perunarieskaa ja vaahdotettua voita ( L, G )

Pikkupiirakoita, patonkia

Rapuliemessä haudutettua Huutokoskenkirjolohta (M, G )

Muhennettua pinaattia ( L, G )

Tilliperunaa ja paahdettua kukkakaalia ( L, G )

Omena-murupaistos ja vaniljakermaa ( L )

Buffet pöytään toinen lämmin ruokavaihtoehto + 4 €/hlö

Hinta 36 € / hlö

Buffet tarjoilun minimihenkilömäärä on 16 henkilöä.

Kahvi/tee menujen yhteyteen +2 €/hlö

 

Perinteinen Syntymäpäiväbuffet

Casinon perinteinen syntymäpäiväbuffet 

Viheryrtti-vesikrassi salaattia ja talon salaatinkastike
Tillimarinoituja Kalastajan savumuikkuja
Graavattua Huutokosken kirjolohta ja hyrskykurkkuja
Perinteistä sienisalaattia
Casinon juustosalaatti Polvijärveläisestä juustosta
Lajitelma leivistä, pikkupiirakoita ja voita

Vesi, kotikalja

Karjalanpaistia
Paahdettuja uunijuureksia
Keitettyjä Hiukkajokelaisia perunoita
Kahvi, tee Täytekakkua

30 € / hlö

(Karjalanpaistin voi vaihtaa vaihtaa esim. – Possunfileeseen +2€/hlö tai  Ylikypsään häränpaistiin, +3€/hlö )
Buffetruokailun minimi henkilömäärä 16 henkilöä.