Ravintola Wanha Kasino sopii loistavasti erilaisiin ryhmäruokailuihin! Rakennamme ryhmälle menun toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaisesti hyödyntäen kauden parhaita antimia!

Tutustu kevään vaihtoehtoihimme tai pyydä tarjous ryhmällesi!

Buffet menuja ryhmille

Buffet tilausmenuja ryhmille

MENU MAALAISMAISEMA

Maalaan maalaismaisemaa

– vähän vihreetä

– 123 -liemeen marinoituja kasviksia

– metsän sieniä (L,G)

– hiukan suolakalloo ja tilliä (L,G)

– keitinperunoo

Piäs tilan isäntä valamiiseen pöytään

– yl´kypsee naudanrintoo ja tummoo soossia (M,G)

Pelloilta ja pientareilta

– emmerviljaa ja lämpimiä kasviksia

yrteillä höystettynä (L,G)

Mäni mökki ja tilukset

– jäi vain leipee ja voita

Juokse sinä humma

– kyytipojaksi kotkaljoo ja vettä

 

Muistoja mummolasta

– mummon makea kahvileipäpöytä ja kahveet (L)

Hinta 26 € / hlö

(Ryhmä min. 20 henkilöä)

  

WANHAN BUFFET

 Mehustettua fenkolia (M,G)

Tuoreilla yrteillä maustettua vihersalaattia & valkoinen balsamicovinegretti (M,G)

Uunipunajuuria (M,G)

Kantarellipiirakkaa (L)

Kotijuustosalaattia (L,G)

Kirvelillä maustettua graavilohta (M,G)

Blinejä, Smetanaa, punasipulia (L,G)

Perunarieskaa ja vaahdotettua voita (L,G)

Pikkupiirakoita, patonkia

Kevyesti savustettua possunniskaa ja punaviinikastiketta (M,G)

Paahdettuja perunoita ja juureksia (M,G)

Omena-murupaistos ja vaniljakermaa (L)

Kahvi/tee

Hinta 34 € / hlö

 

(Ryhmä min. 20 hlöä)

Juhlamenut

Juhlamenut 2018

Menuihin sisältyy alkuruokapöytä, valitsemasi pääruoka, valitsemasi lisäkkeet sekä valitsemasi jälkiruoka. Kokonaisuuden hinta määräytyy valitsemanne pääruoan mukaan.

Menuun sisältyy lisäksi ruokajuomina vesi ja mehu sekä kahvi/tee.

Menujen minimihenkilömäärä on 20 henkilöä.

 

Alkuruokapöytä

Talon vihersalaattia talon salaatinkastike

Mummon inkiväärikurkkua

Kikherne-juustosalaatti

Ginigraavattua lohta ja punaherukkapikkelöityä sipulia

Ohra-tomaattisalaattia

Punajuurihummus

Savustettua paahtopaistia ja puolukkamajoneesia

Ruisleipää, vaalea maalaisleipää sekä savustettua voita

Pääruokavaihtoehdot, valitse 1 

Dijon-hunajamarinoitua maalaiskanan paistia 29,50 €/hlö

Pesolan naudan lapaa ja punaviinikastiketta 34,50 €/hlö

Paistettua siikaa ja kevätsipulikastiketta 38 €/hlö

Burgundilainen soija-kasvispata (saatavilla myös vegaanisena)   30 €/hlö

(Halutessanne toinen pääruoka + 6 €/hlö)

Pääruuan lisukkeet, valitse 2

Peruna-herne pyre

Paahdettu kuoripottu

Keitettyä ohraa

Paahdettu kasvis

Hunaja-yrtti uunijuures

Papu-sieni paistos

Jälkiruuat, valitse 1

Lime-marenkipiiras

Marjaisa Brita

Mansikka-valkosuklaa juustokakku

Kermatäytekakku

Kesän ryhmämenut

Kesän pöytiin tarjoillut menut ryhmille (1.6. – 31.8.2018)

Keittiömestarin menu, 56 €/hlö

4 ruokalajin menu keittiömestarin suosikkiraaka-aineista

Alkuruoka – Kasvimaalla

Kasvimaa 2018

-kauden kasviksia keittiön tapaan valmistettuna

( L,G)

 

Väliruoka

Tuorekurkku-inkiväärishot

( M,G)

Pääruoka – Järvessä

Kuhaa, kukkakaalia, varhaisperunaa ja tilliä

tai 

Pääruoka – Maalla

Mureaksi haudutettua Putkisalon karitsaa

-varhaiskaalia ja kanttarellia

( L,G )

Jälkiruoka – Pellolta

Mansikkapelto

-marinoitua mansikkaa, mansikkapyreetä, mansikkamarenkia ja pihasauniojäätelöä

( L,G )

Menu Saimaa, 45 €/hlö

Alkuruoka

Saimaa lautasella

-Siikatartar, muikkua, mätiä, kuharemouladea

( L,G)

 Pääruoka

Ylikypsää porsaanniskaa

-savupalsternakkapyree ja karamellisoitua shalottisipulia

( L,G)

Jälkiruoka

Mustikka pannacotta ja timjamisorbettia

-mantelipannukakkua

( L,G)

Menu Aatto, 42 €/hlö

Alkuruoka

Järvikalakeittoa ja paahdettua ruisleipää

-Kermainen kalakeitto järvien antimista

(L,G)

Pääruoka

Paahdettua ankanrintafileetä

Madeirakastiketta ja risottoa

 Jälkiruoka

Vadelmajäädyke, matcha-teekakkua, omenaa

( L,G)